ŞIRNAK / MERKEZ - Şükrü Geliş Fen Lisesi

May

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Sergileri başarı ile gerçekleştirildi.Fuarda öğrencilerimizin yaptığı bilimsel çalışmalar sergilendi.

Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı, İl Valimiz Sayın Cevdet ATAY, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YARKA,Şırnak Üniversitesi Rektörü Sayın Abdurrahim ALKIŞ , Şırnak İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmen, öğrenci ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Liselerde Bilim Uygulamalari Projesi" kapsamında Şükrü

Geliş, Cizre ve Senan idin Fen Liseleri ile Silopi Atatürk

Anadolu Lisesinin katılımıyla "Yapay Zekâ" konulu il paneli yapıldı. Panele İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İzzettin AYDIN da katıldı.